sunnuntai 16. elokuuta 2015

Kaksin aina kaunihimpi (blogille uusi ylläpitäjä)

Heippa! Blogin päivittämisestä onkin jo tovi. Oli kesätöitä, reissua ja muuta puuhaa niin paljon, että koko kissablogi aivan unohtui. Pentujen elämästä kirjoittaminen tyssäsi kesäkuun kirjoituksiin, joiden jälkeen Osku sai hienon kodin ja Likin neljän pennun sakkikin kasvoi ja muutti pois kotoa. Paitsi tietysti Madelene, joka sattuikin jäämään kotiin. Niistä kuitenkin lisää myöhemmin.

Blogin tilanne ei kuitenkaan näyttänyt syksyä kohden paranevan. Minulla on lukio, poni, hevosblogi ja kaikkea muuta nyt elämässäni, joten kiinnostukseni ja jaksamiseni ei aivan riitä tänne asti. Syksyn myötä eivät kissajutut kuitenkaan vähene ja penturintamalle olisi tarkoitus saada taas vilskettä tämän vuoden puolella. Kokonaan unholaan blogia ei olisi myöskään kiva jättää.

Joten tästä edes Pälvi Niemi, äitini, lupasi auttaa blogin päivittelemisessä, joten nyt tällä kissablogilla on kaksi ylläpitäjää. Itse jään auttamaan ja päivittelemään blogia jossain määri, jotta äiti pääsee hommasta perille, mutta tästä edes siis ainakin seuraavat kirjoitukset tulevat hänen toimestaan. Ehkä tämä lähtee tästä taas pyörimään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti