sunnuntai 15. joulukuuta 2013

T-Pentue: Sinne meni kissanhiekat...

Perjantai iltapäivällä tulin kotiin koulusta ja tarkoituksenani oli alkaa kuvata vauvoja kun täyttivät taas viikkoja. Menin ensin tsekkaamaan kakarat ja ihmetyksekseni Helinä ei tullut muiden mukana vastaan ovelle. Ei tullut edes pyytämällä pois pesästä ja kun sen sieltä otti palasi se takaisin. Sanoin asiasta äidille, joka tutkiskeli kakaraa ja päädyttiin siihen tulokseen, että lähdetään eläinlääkäriin.
  Soitettiin aluksi Vettoriin, mutta sinne ei ollut kuulema mahdollisuutta tulla. Seuraavaksi yritettiin Kissa-koira Klinikalle, jossa myös oli todella tiukkaa eivätkä pystyneet ottamaan vastaan. Sitten yritettiin soittaa Tuhatjalkaan jonne saimme ajan tunnin päähän soitosta. 
   Pakattiin kissavauva viltinsisään ja lähdettiin vastaanotolle. Siellä saimme hyvää palvelua ja vaikka eläinlääkäri oli vähän vajaa puoli tuntia myöhässä, oli hän todella mukava ja osasi käsitellä pentua kiitettävästi. Helinä röntgenkuvattiin ja suolisto oli todella tukossa mm. kissanhiekasta. Pentu nesteytettiin ja suolihuuhdeltiin, jonka aikana piti se niin kovaa meteliä, että koko vastaanotto kuuli. Meille palautettiin pyyhkeeseen kääritty kissavauva ja koko homman hintakin oli yllättävän pieni. Kiitos Tuhatjalalle hyvästä palvelusta!
   Pentu oli siis todennäköisesti syönyt kissanhiekkaa oikein urakalla ja me emme olleet epähuomiossa vaihtaneet hiekkaa paakkuuntuvasta paakkuuntumattomaan.
   Kotona annettiin parafiiniöljyä ja nestettä ruiskuruokinnalla ja nyt 15.12.-13 Helinä on jo paljon virkeämpi ja pitänyt painon tasaisena aikaisemman huiman tiputuksen jälkeen

Helinä 15.12.2013, jo paljon virkeämpi ja leikkisä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti